Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κολλημένος” ο Σόιμπλε: Ρευστότητα υπάρχει αρκετή, μεταρρυθμίσεις χρειάζονται

“Κολλημένος” ο Σόιμπλε: Ρευστότητα υπάρχει αρκετή, μεταρρυθμίσεις χρειάζονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Λιτότητα,

Πιστός στο δόγμα ότι δεν υπάρχει κρίση χρέους ή ρευστότητας παρά μόνο κρίση ανταγωνιστικότητας, εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρα τους, υποστήριξε ότι «η Γερμανία θα πιέσει για μεταρρυθμίσεις ώστε οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να προστατευθούν από μελλοντικές κρίσεις, όταν αναλάβει το πηδάλιο της Ομάδας των Είκοσι (G20) πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών και αναδυόμενων οικονομιών», μειώνοντας έτσι τις ελπίδες ότι θα υπάρξουν δημοσιονομικά κίνητρα για να τονωθεί η ανάπτυξη.

“Δεν υπάρχει έλλειψη χρέους σ’ αυτόν τον κόσμο”

«Θα επιμείνουμε αποφασιστικά σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για να βελτιωθεί η αντοχή μας έναντι εξελίξεων που έχουν τη δυναμική να οδηγήσουν σε κρίση», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην Bundestag, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει έλλειψη χρέους σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχει έλλειψη ρευστότητας των κεντρικών τραπεζών σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως υπάρχει σίγουρα έλλειψη ανταγωνιστικότητας σ’ αυτόν τον κόσμο επειδή πολλές χώρες έχουν παραλείψει πολλές μεταρρυθμίσεις».

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε ακόμη ότι εξελίξεις που οδηγούν σε κρίσεις μπορούν να εντοπιστούν σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr