Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σιγκάλ παρέλαβε το ρωσικό του διαβατήριο από τον Πούτιν (βίντεο)

Ο Σιγκάλ παρέλαβε το ρωσικό του διαβατήριο από τον Πούτιν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ρωσικό του διαβατήριο, από τα χέρια του προέδρου της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, παρέλαβε την Παρασκευή ο ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ.

Ο 64χρονος Σιγκάλ, που έχει επίσης αμερικανική και σερβική υπηκοότητα, υπέγραψε το νέο διαβατήριό του παρόντος του Πούτιν, με τον Ρώσο πρόεδρο να εκφράζει την ελπίδα πως θα αρχίσουν να βελτιώνονται οι σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσιγκτον.

Ο ηθοποιός, ο πατέρας του οποίου ήταν γιος Ρωσοεβραίων μεταναστών, φέρεται ότι ζητούσε εδώ και καιρό να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα, κάτι που έγινε στις 3 Νοεμβρίου, με διάταγμα που είχε υπογράψει ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Εξπέρ του αϊκίντο, ο Σίγκαλ έχει συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με τον λάτρη του τζούντο Πούτιν.

Μεταβαίνει τακτικά στη Μόσχα και είχε υπερασπιστεί την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014.

Ο Σίγκαλ δεν είναι η πρώτη «δυτική» προσωπικότητα που λαμβάνει τη ρωσική υπηκοότητα.

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος αναζητούσε μια χώρα στην οποία να πληρώνει λιγότερους φόρους, έλαβε ρωσικό διαβατήριο τον Ιανουάριο 2013.

Ο πρώην πρωταθλητής κόσμου στην πυγμαχία Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ και ο πρωταθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA, Mixed Martial Arts) Τζεφ Μόνσον, αμφότεροι Αμερικανοί, έχoυν επίσης λάβει τη ρωσική υπηκοότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Τραμπ: Να κάνει εκλογές η Ουκρανία – Σε θέση ισχύος η Ρωσία – Βολές κατά Ευρώπης

Έκτακτη σύσκεψη των «προθύμων» μετά την «κατσάδα» Τραμπ σε Ζελένσκι

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr