ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ έστειλε απειλητικές επιστολές σε τρία τεμένη στην Καλιφόρνια, διαβεβαιώνοντας ότι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ “θα καθαρίσει την Αμερική”, όπως γνωστοποίησε την Κυριακή η μεγαλύτερη οργάνωση Αμερικανών μουσουλμάνων.
Η επιστολή που εστάλει σε τρία τεμένη, απευθύνεται στα “παιδιά του Σατανά”, περιέχει ύβρεις κατά των μουσουλμάνων και σε αυτήν επισημαίνεται ότι ο Τραμπ “θα καθαρίσει την Αμερική και θα της δώσει πίσω τη λάμψη της”.
Η οργάνωση των αμερικανών μουσουλμάνων Cair στην Καλιφόρνια ζήτησε ήδη από τις αρχές να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά των χώρων που βρίσκονται τα τεμένη.
Η πρώτη επιστολή έφθασε την Πέμπτη στο ισλαμικό κέντρο Evergreen στο Σαν Χοσέ, στη βόρεια Καλιφόρνια και χθες Σάββατο δύο τεμένη στο Λονγκ Μπιτς και το Κλέρμοντ, κοντά στο Λος Άντζελες, ενημέρωσαν ότι έλαβαν επιστολές.























































