Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε πώς μια ισχυρή καταιγίδα σκότωσε 50 τζιχαντιστές στο βόρειο Ιράκ

Διαβάστε πώς μια ισχυρή καταιγίδα σκότωσε 50 τζιχαντιστές στο βόρειο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πενήντα τζιχαντιστές, μέλη της της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκαν εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Ταλ Αφάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ.

Όπως μεταδίδει το BasNews, το βράδυ της Τετάρτης άνοιξαν οι ουρανοί στην Ταλ Αφάρ με αποτέλεσμα να προκληθούν μέχρι και μεγάλες πλημμύρες.

Τα ορμητικά νερά, που έρεαν μανιασμένα, μπήκαν και σε μέρος που οι τζιχαντιστές είχαν αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών, σε περιοχή βόρεια του αεροδρομίου της πόλης.

Από τις προσκρούσεις των εκρηκτικών μεταξύ τους προκλήθηκε ισχυρότατη έκρηξη που σκότωσε 50 τζιχαντιστές μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Από τις πλημμύρες όμως οι τζιχαντιστές έπαθαν και άλλη ζημιά. Οι υπόγειες στοές που έχουν σκάψει και τις χρησιμοποιούν ως καταφύγια και αποθηκευτικούς χώρους γέμισαν νερό καταστρέφοντας ό,τι στην κυριολεξία “έπνιξαν”.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Ταλ Αφάρ πολιορκείται από τις ιρακινές πολιτοφυλακές των Μονάδων Λαϊκής Κινητοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr