ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κώστας Βαξεβάνης, Μέγαρο Μαξίμου, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σχόλιο για την ανακοίνωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Φώφης Γεννηματά πως θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, διαμαρτυρόμενη για δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας “Ντοκουμέντο”, εξέδωσε το Μαξίμου μετά τη δήλωσή της πως «με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο πρωθυπουργός».
«Συνιστούμε στην κα Γεννηματά να μην εμπλέκει τον Πρωθυπουργό σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αποκλειστικά την ίδια και το κόμμα της.
Οφείλει, εξάλλου, να κατανοήσει ότι όσοι εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα υπόκεινται σε αυστηρή κριτική και έλεγχο. Αναμένουμε, λοιπόν, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και περισσότερη αυτοσυγκράτηση εκ μέρους της.
Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».
























































