ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών «βλέπει» εκλογές τον Φεβρουάριο

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών «βλέπει» εκλογές τον Φεβρουάριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και επικεφαλής του κόμματος «Νέα Κεντροδεξιά» Αντζελίνο Αλφάνο θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

«Πιστεύω ότι η νομοθετική αυτή περίοδος βαίνει προς ολοκλήρωση. Είναι πολύ δύσκολο να συσταθεί άλλη κυβέρνηση» τόνισε σε δηλώσεις του σε εκπομπή της Rai.

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την απόρριψη των προτεινόμενων αλλαγών επιχείρησε να δει το ποτήρι… μισογεμάτο.

«Οι δυνάμεις, οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση, απέδειξαν ότι μόνες τους είναι ικανές να κερδίσουν 13 εκατομμύρια ψήφους”

«Οι δυνάμεις, οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση, απέδειξαν ότι μόνες τους -αντιμέτωπες με όλο τον υπόλοιπο κόσμο- είναι ικανές να κερδίσουν 13 εκατομμύρια ψήφους» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της

Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατάρχη Χάφταρ διέλυσε τους «ακτιβιστές» για τη Γάζα – Δέκα συλληφθέντες αγνοούνται

Η παρέλαση Rome Pride αποκλείει εβραϊκές ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις που δεν «αποστασιοποιούνται από τη γενοκτονία στη Γάζα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr