ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Σταθάκης, Ελληνική Κυβέρνηση, Κρατικός Προϋπολογισμός, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Κανένα επίσημο στοιχείο δεν επιβεβαιώνει το επιχείρημα της ΝΔ ότι δήθεν η κυβέρνηση επιβάρυνε τη χώρα 86 δισ. από την περσινή διαπραγμάτευση”, ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Σταθάκης.
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, την Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας διέψευσε τα όσα ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας:
«Δεν υπάρχει καμία έκθεση, κανένα έγγραφο, κανένα στοιχείο που να θεμελιώνει» το επιχείρημα της ΝΔ, δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επικαλείται δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ και του Κλ. Ρεγκλινγκ του ESM, για αύξηση του κόστους, από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, που όμως δεν επιβεβαιώνονται.
«Κανένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιεί θεσμούς όπως η Τράπεζα της Ελλάδος ή ο ESM επικαλούμενοι κάτι, που δεν το έχουν πει ποτέ», επισήμανε ο Γ. Σταθάκης εξηγώντας ότι η εντύπωση αυτή έχει δημιουργηθεί «από σάιτ που έχουν παρερμηνεύσει δηλώσεις ή συζητήσεις που έχουν κάνει οι πρόεδροι αυτών των θεσμών».
Σημειώνεται ότι ο γενικός εισηγητής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, υποστήριξε ότι σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, το κόστος αυξήθηκε σε 86 δισ. από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης πέρσι, ενώ όπως ισχυρίστηκε και ο κ. Ρέγκλινγκ του ΕΣΜ είχε μιλήσει για αύξηση του κόστους κατά 100 δισ. ευρώ.























































