ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πογκρόμ συλλήψεων και απολύσεων χιλιάδων καθηγητών, αστυνομικών, στρατιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είναι ασύμβατο με το διεθνές δίκαιο και με το τουρκικό σύνταγμα, αποφάνθηκε επιτροπή νομικών του Συμβουλίου της Ευρώπης την Παρασκευή.
«Τα μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνηση πήγαν μακρύτερα από εκεί που επέτρεπε το τουρκικό σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο», αναφέρει η Επιτροπή της Βενετίας σε ανακοίνωσή της.
Οι ειδικοί του ΣτΕ αναφέρουν ακόμη ότι «η μέθοδος της εκκαθάρισης του κρατικού μηχανισμού από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης έχει έντονο το στοιχείο της αυθαιρεσίας».























































