ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ναι» στην επικείμενη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου που δοκιμάζονται από την προσφυγική κρίση θα ψηφίσει η ΝΔ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, μία μέρα μετά το «παρών» με το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση είπε «όχι» στην ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, γεγονός που έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό αλλά και στη βάση της ΝΔ.
«Δεν είχαμε ποτέ αντίρρηση σε αυτή τη ρύθμιση, αλλά προκαλεί λίγο το ότι με την καταστροφική πολιτική στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, ειδικά του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα στις κλειστές κοινωνίες των νησιών, διερράγη ο κοινωνικός ιστός, διαλύθηκε ο τουρισμός, καταστράφηκε η οικονομία τους και τώρα έρχεται εκ των υστέρων να τους πει, δείχνοντάς τους με το δάχτυλο από τη Νίσυρο -δεν είδα να πηγαίνει ο κ. πρωθυπουργός στη Μυτιλήνη ή τη Χίο- ότι έναντι αυτών που έχουν συμβεί θα κρατήσει τον ΦΠΑ στα επίπεδα που ήταν» ανέφερε ο Β. Κικίλιας.
Και συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: «Θα ψηφίσουμε “ναι” σε αυτό, το είχαμε πει εκ των προτέρων».
























































