ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Euroworking Group, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη, Μέγαρο Μαξίμου,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί νέα τηλεδιάσκεψη Euroworking Group ή Eurogroup», τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι κυβερνητικές πηγές εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα δοθεί λύση που θα ξεκλειδώσει σύντομα τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους. Όπως σημειώνουν, η εφαρμογή των τελευταίων δε θα συνδεθεί με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της Ευρωζώνης ζήτησαν την Τρίτη από την ελληνική πλευρά να επαναβεβαιώσει εγγράφως την προσήλωσή της στους στόχους και τις διαδικασίες του προγράμματος.
Σύμφωνα με ελληνική πηγή, η έγγραφη διαβεβαίωση από το υπουργείο Οικονομικών θα αφορά συγκεκριμένα την παροχή στους συνταξιούχους, η οποία, όπως θα δηλώνεται, είναι εφάπαξ και όχι επαναλαμβανόμενη.
Οι ελληνικές αρχές αναμένεται να αποστείλουν στα κράτη – μέλη την εν λόγω επιστολή μέχρι σήμερα το απόγευμα προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση.























































