ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε από την Καρυστιανού - Τον απέρριψε και πάει διακοπές
Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές
Συναγερμός στη Μεσόγειο-ακτές Αιγύπτου! Drone έπληξε πλωτή μονάδα αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)
Ο Τραμπ «έριξε ξύλο» στο Ιράν - Κανείς δεν εμπιστεύεται τους «Μουλάδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι κάνει “εμπρηστικές δηλώσεις” και ότι θέτει “εμπόδια” που παρακωλύουν την πολιτική μετάβαση και την παράδοση της εξουσίας στη νέα, ρεπουμπλικανική κυβέρνηση.
“Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να αγνοήσω τα πολλά εμπόδια και τις εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου Ο. Πίστευα ότι η μετάβαση θα γινόταν ήρεμα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ!” έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, χωρίς να διευκρινίσει ούτε ποια είναι τα εμπόδια ούτε σε ποιες δηλώσεις του Ομπάμα αναφέρεται.
Δύο ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές, οι δύο πολιτικοί είχαν συναντηθεί στο Οβάλ Γραφείο και υπογράμμισαν ότι βούλησή τους είναι να προχωρήσουν σε μια ομαλή μετάβαση. Ο Ομπάμα, που θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, δήλωσε “βέβαιος” την Δευτέρα ότι θα κέρδιζε τις εκλογές αν το Σύνταγμα του επέτρεπε να είναι υποψήφιος για μια τρίτη συνεχόμενη θητεία.























































