ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικές διαφορές σε ουσιώδη ζητήματα του Κυπριακού, παρά την πρόοδο, διαπιστώνει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό, ο Κύπριος Πρόεδρος δήλωσε ότι παρά «τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί, δεν αποτελεί πρόθεσή του η δημιουργία κλίματος υπέρμετρης ευφορίας».
Εξήγησε ότι παραμένουν ακόμη σημαντικές διαφορές σε ουσιώδη ζητήματα που άπτονται θεμελιωδών αρχών της λύσης του Κυπριακού και σημείωσε πως πρόκειται για μια δύσκολη διαπραγμάτευση, η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, τον Γενάρη στη Γενεύη.
Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι μεταβαίνει στη Γενεύη με απόλυτη συναίσθηση των δυσκολιών, με όλη την καλή διάθεση και με θετικό πνεύμα για μια δημιουργική διαπραγμάτευση, έχοντας κατά νου ως πρώτιστο τις ανησυχίες και τις προσδοκίες του λαού.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως τυχόν εμμονή σε παρωχημένες ιδέες που δεν διασφαλίζουν την ανεξαρτησία και την κυριαρχία του κράτους μας, το πιθανότερο είναι πως δεν θα οδηγήσουν σε λύση, με ανεπιθύμητα αποτελέσματα και για τις δύο κοινότητες», υπογράμμισε.























































