ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Τουρκικό δημοσίευμα: Η στρατηγική μετατόπιση του Λιβάνου και η αναδιάταξη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο (Daily Sabah)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία νεαρή Ισραηλινή υπήκοος είναι μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
Πρόκειται για τη 19χρονη Λεάνα Ζαχέρ Νάσερ, αραβικής καταγωγής.
Η αραβοϊσραηλινή χτυπήθηκε στο χέρι και στο πόδι, χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει κίνδυνο. Διασκέδαζε με ακόμα τρεις φίλες της στο κλαμπ.
Το 20% των πολιτών του Ισραήλ είναι Άραβες, η πλειονότητα των οποίων σουνίτες μουσουλμάνοι. Στους Ισραηλινούς Άραβες συμπεριλαμβάνονται επίσης οι χριστιανοί και οι Δρούζοι στο θρήσκευμα, αν και οι χριστιανοί μάλλον είναι ρωμηοί και οι Δρούζοι έχουν δική τους εθνική συνείδηση.






















































