ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ - Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη πρέπει να διατηρήσει ένα ενιαίο νόμισμα ακόμα και αν η Γαλλία αποχωρήσει από το ευρώ, δήλωσε την Τρίτη η Μαρίν Λεπέν, αλλάζοντας την αρχική της θέση.
Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου ζητάει εδώ και καιρό έναν «Frexit», μια έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος.
Ωστόσο, σε δηλώσεις της στο BFMTV η κα. Λεπέν ανέφερε ότι μετά από ένα τέτοιο δημοψήφισμα, η Ευρώπη θα έπρεπε να διατηρήσει ένα ενιαίο νόμισμα.
«Θέλω ένα εθνικό νόμισμα με το ευρώ ως κοινό νόμισμα» σημείωσε η κα. Λεπέν στο BFMTV. «Πως ήταν το ECU;» πρόσθεσε η ίδια.
Σύμφωνα με το Politico, ήταν η πρώτη φορά που η Λεπέν αναγνωρίζει έστω και έμμεσα, ότι μια μονομερής αποχώρηση από το ευρώ θα προκαλούσε νομισματικές αναταράξεις, τις οποίες θα απέτρεπε ένα νόμισμα σαν το ECU.























































