ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο City 2, όταν ομάδα νεαρών αποπειράθηκε να ληστέψει ένα κατάστημα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι οπλισμένοι με βόμβα.
Οι φωνές τους προκάλεσαν πανικό στους πελάτες του κέντρου, οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν προς τις εξόδους και σκόρπισαν στους γύρω δρόμους.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχει συλληφθεί.
Νωρίτερα, αίσιο τέλος είχε ο συναγερμός στο πολυκατάστημα IKEA, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ζάβεντεμ της βελγικής πρωτεύουσας.
Ο συναγερμός άρχισε μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου αντικειμένου στο υπόγειο πάρκινγκ, όμως τελικά το αντικείμενο αποδείχτηκε ότι ήταν μία άδεια βαλίτσα.























































