ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης για την διαλεύκανση της δραστηριότητας δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης, αλλά και με χρήματα που δείχνουν ότι είχαν προλάβει να πουλήσουν ένα μέρος του παράνομου εμπορεύματος.
Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια των δραστών ηλικίας 63 και 44 χρόνων, ανακάλυψαν συσκευασίες με συνολικά 205,1 γραμμάρια ηρωίνης και 64,9 γραμμάρια μεθαδόνης, αλλά και τέσσερα ναρκωτικά δισκία χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Οι συλληφθέντες, που ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου, είχαν στην κατοχή τους 2.230 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν, μαζί με τα πέντε κινητά τους που εξετάζονται για να εντοπιστούν οι διασυνδέσεις τους.























































