ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός από πυρά ο Ρώσος πρέσβης και στη Σαναά της Υεμένης

Νεκρός από πυρά ο Ρώσος πρέσβης και στη Σαναά της Υεμένης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ρωσία, Υεμένη,

Ο Ρώσος πρέσβης στην Υεμένη σκοτώθηκε από ενόπλους στη Σαναά, την πρωτεύουσα της Υεμένης, σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών Μέσων.

Ο Βλαντιμίρ Ντεντούσκιν παρακολουθούσε στενά την εμπόλεμη κατάσταση της χώρας.

Ο Ρώσος διπλωμάτης δολοφονήθηκε στη Σαναά, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Σαουδικής Αραβίας, Μπαρκ.

Ο Ντεντούσκιν είχε διοριστεί από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Αύγουστο του 2013 στη θέση του Σεργκέι Κοζλόφ.

Ο Ντεντούσκιν είχε πει, τον περασμένο Νοέμβριο, ότι η Σαουδική Αραβία αποτελεί το κλειδί για τη λύση της κρίσης στην Υεμένη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζήμητρας (ΕΛ.Α.Σ.) για Ντόκο (Μαξίμου): «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται επικίνδυνα ερασιτεχνική»

Θάνος Ντόκος για τη συνομιλία του με τους Ρώσους φαρσέρ: «Νόμιζα ότι μιλάω με τον Ουκρανό ομόλογο μου»

Το realpolitik δεν σημαίνει υποταγή – Δεν σημαίνει σιωπηλή αποδοχή των πάντων ούτε πρόθυμη προσαρμογή σε κάθε ξένη επιδίωξη

Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη

250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ – Κίμπερλι: «Μια πρωτοποριακή ιδέα για μια κυβέρνηση του λαού άναψε τη φλόγα της επανάστασης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr