ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό, πλην όμως επιτυχημένα στον τομέα δραστηριοποίησής τους περιλαμβάνονται στα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, το οποίο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ υπεύθυνη είναι η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 1300, με 400 άτομα να περνούν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης.
Από εκεί και πέρα και με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συνεντεύξεων που, μεταξύ άλλων διενήργησαν και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, αποτυπώνεται σταδιακά η πρώτη λίστα ανθρώπων που επελέγησαν.
Στο Μητρώο υπάρχει και μια μικρή έκπληξη, αφού ανάμεσά τους είναι ο Νικήτας Παπαντωνίου, γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος πέρασε από τη διαδικασία έως την τελική φάση.

Ο Νικήτας Παπαντωνίου σπούδασε Φυσική στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ. Εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.
ΠΗΓΗ: imerisia.gr























































