ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Euroleague: Επική ανατροπή από το -28 για τον Ολυμπιακό 102-97 τη Βαλένθια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρωσία, Ιράν και Τουρκία θα εγγυηθούν, μέσω τριμερούς μηχανισμού, την τήρηση της εκεχειρίας “μούφα” μεταξύ της κυβέρνησης Άσαντ και των τουρκόφιλων τζιχαντιστών στη Συρία, ανέφεραν οι τρεις χώρες σε κοινό ανακοινωθέν τους, μετά το τέλος των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στην Αστάνα του Καζακστάν.
Με την ολοκλήρωση των συνομιλιών, Μόσχα και Άγκυρα χαιρέτισαν εξάλλου τη βούληση των ενόπλων οργανώσεων της ισλαμιστικής τουρκόφιλης συριακής αντιπολίτευσης να λάβουν μέρος στον νέο γύρο συνομιλιών, στις 8 Φεβρουαρίου στη Γενεύη, ενώ καλούν σε εφαρμογή των προνοιών του ψηφίσματος 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η κυβέρνηση της Συρίας ή η συριακή ισλαμιστική αντιπολίτευση εγκρίνουν τη δήλωση.























































