Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντάισελμπλουμ “ξορκίζει” την ολλανδική ακροδεξιά που διεκδικεί την πρωτιά

Ο Ντάισελμπλουμ “ξορκίζει” την ολλανδική ακροδεξιά που διεκδικεί την πρωτιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ακροδεξιά που καλπάζει ασταμάτητη προσπάθησε να ξορκίσει ο “σοσιαλιστής” Γερούν Ντάισελμπλουμ. Τι; Δεν το είχατε συνειδητοποιήσει ότι ο καλός και υπάκουος κλητήρας του Σόιμπλε, υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας, είναι κεντροαριστερός;

Βεβαίως, ο νεοφιλελεύθερος “εκτελεστής” των ελίτ, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είναι κι αυτός “σοσιαλιστής”, στέλεχος του Εργατικού Κόμματος. Του… “Εργατικού” λέμε και γελάνε και οι ολλανδικοί ανεμόμυλοι.

Ο σοσιαλιστής Ντάισελμπλουμ, λοιπόν, δήλωσε ότι θεωρεί πολύ μικρή την πιθανότητα συμμετοχής του ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) στην επόμενη κυβέρνηση της Ολλανδίας.

Το Εργατικό Κόμμα (PvdA), του οποίου στέλεχος είναι ο κ. Ντέισελμπλουμ, συγκυβερνά την Ολλανδία ως ελάσσων εταίρος του κεντροδεξιού Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD).

Κεντροδεξιά και Ακροδεξιά παλεύουν «στήθος με στήθος» για την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δημοσκοπήσεις.

O επικεφαλής του ακροδεξιού PVV Γκέερτ Βίλτνερς έχει ιδιαίτερα ριζοσπαστική αντιισλαμική και αντιμεταναστευτική ατζέντα, ενώ τοποθετείται κατά τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και κατά της Ευρωζώνης.

Μην απορείτε γιατί καλπάζει η ακροδεξιά στην Ολλανδία όταν η κεντροαριστερά έχει κάτι τυπάκια σαν τον Ντάισελμπλουμ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάισλεμπλουμ είχε δηλώσει ψεύτικα πτυχία στο βιογραφικό του. Όταν είσαι όμως υπάλληλος των ελίτ δεν τρέχει τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο οδικός άξονας Δημάριο-Σύνορα «ενθουσίασε» τους Βούλγαρους φασίστες

Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού – Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία

Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού – Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις

Αλέξης Τσίπρας: Οι νεοφιλελεύθερες ηγεσίες της ΕΕ άνοιξαν τον δρόμο στην ακροδεξιά

Ξέφυγε και πάλι ο Τραμπ: Ανακοίνωσε κλιμακωτούς δασμούς έως και 25% σε 8 χώρες της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr