ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για τα κροκοδείλια δάκρυα της ΝΔ για την κατάσταση στον Τύπο και το δήθεν ενδιαφέρον της για την τύχη των εργαζομένων στις υπό κατάρρευση επιχειρήσεις των ΜΜΕ… από την άρνηση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντήσει την Επιτροπή των εργαζομένων του ΔΟΛ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα στον ιστορικό οργανισμό!
Δεν καταδέχθηκε λοιπόν να συνομιλήσει με τους επί 5 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους και τους έριξε πόρτα… παραπέμποντάς τους στον εκπρόσωπο του κόμματος Βασίλη Κικίλια.
Το απίστευτο όμως φάουλ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις του κόμματος για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους ενός κλάδου που έχουν πληγεί όσο ελάχιστοι κατά τη διάρκεια της επτάχρονης κρίσης… και ταυτόχρονα αποκαλύπτει τις ανέξοδες διακηρύξεις περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας του Τύπου, το δήθεν ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους των καναλιών που απειλούνταν από το «μαύρο» που θα έριχνε η κυβέρνηση στα κανάλια… αλλά και για το πώς αντιλαμβάνεται συνολικά την έννοια του Τύπου και των σχέσεων της πολιτικής εξουσίας με τα ΜΜΕ!
Χειρότερο όμως ακόμη, είναι η κυνική αντίληψη του προέδρου της ΝΔ, γυρνώντας την πλάτη του σε ένα συγκρότημα Τύπου που δεν του είναι χρήσιμο πλέον. Αφού από την περασμένη εβδομάδα είχε φανεί ότι δεν υπάρχει διάθεση να στηρίξει από κοινού με την κυβέρνηση μια θεσμική πρωτοβουλία που θα προστάτευε τους εργαζόμενους!
enimerosi24.gr























































