ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάπας Φραγκίσκος ο οποίος έχει πολλές φορές στηλιτεύσει την αρνητική δυναμική του χρήματος και έχει χαρακτηριστεί ως ο πάπας των φτωχών δεν θα κοσμεί πλέον τα νομίσματα του ευρώ. Η πρώτη εμφάνισή του σε νόμισμα έγινε το 2014 ενώ ο πρώτο Πάπας του οποίου η μορφή αποτυπώθηκε στο ενιαίο νόμισμα της Ευρώπης είναι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο δεύτερος το 2002.
Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή αρχή νομισμάτων η μορφή του πάπα θα αντικατασταθεί από το έμβλημα του Βατικανό.
Σημειώνεται πως το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος και έχει υπαχθεί στο ενιαίο νόμισμα με ξεχωριστό εδάφιο στην ιταλική σύμβαση.
Τα νομίσματα με του ευρώ με τη μορφή του Πάπα, λόγω της μικρής κυκλοφορίας τους έχουν αποκτήσει χαρακτήρα συλλεκτικών κομματιών.























































