ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προϋπόθεση για την προάσπιση της Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός στις δημοκρατικές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής των προσφύγων, ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας το Σάββατο, σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία.
Όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ, ο πρόεδρος της Γαλλίας «προειδοποίησε τον κ. Τραμπ για τις οικονομικές και πολιτικές συνέπειες του προστατευτισμού» και τόνισε ότι «απέναντι σε έναν κόσμο ασταθή και αβέβαιο, η απομόνωση και η αναδίπλωση είναι μία απάντηση χωρίς διέξοδο».
Ο κ. Ολάντ είπε στον κ. Τραμπ πως η διευθέτηση της κατάστασης στη Συρία θα πρέπει να αναζητηθεί σε πολιτικό πλαίσιο και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ενώ οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις σχέσεις με τη Ρωσία, με τον Γάλλο πρόεδρο να σημειώνει ότι οι κυρώσεις κατά της Μόσχας δεν μπορούν να αρθούν παρά μόνο με την πλήρη εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.






















































