Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τερέζα Μέι: Υπόθεση του Τραμπ η μεταναστευτική πολιτική στις ΗΠΑ, αλλά δεν συμφωνούμε

Τερέζα Μέι: Υπόθεση του Τραμπ η μεταναστευτική πολιτική στις ΗΠΑ, αλλά δεν συμφωνούμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η μεταναστευτική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι υπόθεση της κυβέρνησης τους… αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτού του είδους την προσέγγιση», δήλωσε εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία ωστόσο δέχθηκε «πυρά», για την άρνησή της να επικρίνει άμεσα το διάταγμα Τραμπ.

Το Σάββατο, μια ημέρα μετά από τη συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο, η κ. Μέι είχε αρκεστεί στο σχόλιο ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την προσφυγική πολιτική που ακολουθούν.

Η Ντάουνινγκ Στριτ διευκρίνισε την Κυριακή ότι ζήτησε από την υπουργό Εσωτερικών Αμπερ Ραντ και τον υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον να παρέμβουν προς τους αμερικανούς ομολόγους τους «για να προστατεύσουν τα δικαιώματα των Βρετανών πολιτών».

Προηγουμένως, ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε δηλώσει ότι «ο στιγματισμός με βάση την εθνικότητα είναι ολέθριος και πηγή διαχωρισμών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

Η Γκισλέιν Μάξγουελ του Τζέφρι Έπσταϊν θα τα πει όλα μόνο εάν της δώσει χάρη ο Τραμπ

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr