ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Νέα Δημοκρατία,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει η Άννα Διαμαντοπούλου τα περί ένταξης της Πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» σε οποιοδήποτε κόμμα «πόσω μάλλον στη Νέα Δημοκρατία», με αφορμή δημοσίευμα που τη θέλει να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο σε μεγάλη περιφέρεια στις επόμενες εκλογές.
Σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρει τα ακόλουθα:
Με αφορμή σενάρια που διακινούν παπαγαλάκια εκάστοτε ηγεσιών κομμάτων, καθαρά και ξάστερα: Η Πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων που αφορά την συμβολή μας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου, έχει ζωή μόλις 15 μέρες. Αρκετές όμως για να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, ζυμώσεις και βέβαια επιθέσεις και σενάρια.
Όλα κατανοητά στην πολιτική αλλά για όλα υπάρχουν όρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα περί ένταξης η ακόμα και συνομιλιών σε οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας.
Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο που περιγράψαμε μόλις πριν από λίγες μέρες.
— anna diamantopoulou (@adiamantopoulou) February 2, 2017
























































