Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Μπακογιάννη ανησυχεί για νέο καλοκαίρι του 2015

H Μπακογιάννη ανησυχεί για νέο καλοκαίρι του 2015
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εάν πρόκειται να ξαναζήσουμε το καλοκαίρι του 2015, αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης, δεν το αντέχει η χώρα πλέον» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Εάν αντέξαμε το 2015 και τότε έβαλε η ΝΔ πλάτη και ψηφίσαμε για να μην βγούμε από το ευρώ, σήμερα αυτό δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει πάρα πολύ εις βάρος μας. Όταν αποτυγχάνει κατά τέτοιον παταγώδη τρόπο η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση, που έπρεπε να την έχει ολοκληρώσει πέρυσι τον Φεβρουάριο, να βάλει μπροστά τα μεγάλα έργα που έπρεπε να τα έχει κάνει πέρυσι, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να αυξηθεί το ΑΕΠ της Ελλάδας που έπρεπε να το έχει κάνει πέρυσι» επισήμανε η Nτ. Μπακογιάννη, διερωτώμενη “ποιος -ο κ.Τσίπρας ή ο κ.Τσακαλώτος- λέει την αλήθεια, για την ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων για τη β’ αξιολόγηση”.

Σε ό,τι αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές η Ντ. Μπακογιάννη επεσήμανε:

«Με το να κάνουμε εκλογές, το μόνο πράγμα που θα κερδίσουμε είναι χρόνος, γιατί σε τελική ανάλυση ο χρόνος που έχει χαθεί από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, δυστυχώς, δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά τουλάχιστον να μην χαθεί κι άλλος. Να υπάρξει μία σαφής πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, με μία κυβέρνηση που ξέρει τι θέλει, που έχει πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, που δεν του έχει πει ότι θα χορεύουν οι αγορές με τα νταούλια μας, που δεν του έχει πει ότι θα σκίσει το μνημόνιο, που του έχει πει σοβαρά πράγματα, και πάνω σε αυτά μπορεί να χτίσει την αξιοπιστία της στη διαπραγμάτευση αύριο».

Η Ντ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη για την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

«Έχουμε να κάνουμε με μία Τουρκία, η οποία έχει ξεφύγει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, γι’ αυτό και οι αντιδράσεις οι δικές μας πρέπει να είναι ψύχραιμες, αποφασιστικές και ταυτόχρονα να έχουν έναν στόχο, την ευρύτερη δυνατή στήριξη σε επίπεδο ανάδειξης σε επίπεδο ΕΕ των ελληνικών θέσεων» σημείωσε.

«Γίνεται η μεγαλύτερη πρόκληση, η οποία έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα -χθες είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό παραβιάσεων που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και το ΚΥΣΕΑ και τα συλλογικά όργανα, τα οποία θα πρέπει συντονισμένα να αποδείξουν ότι αυτή η χώρα κυβερνάται σωστά και έχουμε τη δυνατότητα μία πλήρους και συντονισμένης αντίδρασης, δεν έχουν καν συνέλθει», σημείωσε η Ντ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Εκλογές Δανία: Η κεντροαριστερά αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, αλλά χωρίς πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

ΔΝΤ: Χαμηλώνει τον πήχη της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία στο 1,8% το 2026

Προσομοίωση Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...