ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση-παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο συνάντησης στην Κύπρο του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Αναστασιάδη τον Μάρτιο του 2017, πριν τη νέα διάσκεψη για το Κυπριακό, ώστε να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην σύγκληση.
Αυτό μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), επικαλούμενο έγκυρη διπλωματική πηγή, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για πηγή της Λευκωσίας ή της Αθήνας.
Η ίδια πηγή σημείωσε, πως υπάρχουν, εκτός από τη νέα διάσκεψη και άλλα προς συζήτηση θέματα, όπως η απαίτηση της τουρκικής πλευράς για παραχώρηση των τεσσάρων βασικών ελευθεριών στους Τούρκους υπηκόους, μετά τη λύση του Κυπριακού, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την ΕΕ.
Ωστόσο, σημειώνει το ΚΥΠΕ, δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Αθήνα ο πρόεδρος Αναστασιάδης, για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.























































