ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Ντόναλντ Τραμπ, Πρόσφυγες,


















































Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη
Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η ανακοίνωση του καναλιού
Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γενικευμένη απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ ανθρώπων που προέρχονται από επτά μουσουλμανικές χώρες την οποία επέβαλε προ ημερών ο νέος Αμερικάνος πρόεδρος, Nτόναλντ Τραμπ, εν μέσω παγκόσμιων επικρίσεων, κατά τον ίδιο θα διασφαλίσει τη θρησκευτική ελευθερία και την ανοχή στις ΗΠΑ.
Την δήλωση αυτή έκανε ο Τραμπ , για να ισχυριστεί, ότι «Ο κόσμος είναι γεμάτος προβλήματα, αλλά πρόκειται να τα λύσουμε, εντάξει; Αυτό κάνω – Φτιάχνω τα πράγματα».
Ο διακηρυγμένος στόχος του Tραμπ με τον οποίο αιτιολογεί τη λήψη των ακραίων αντι-μεταναστευτικών μέτρων του είναι, ότι αυτά προστατεύουν τη χώρα από τρομοκρατικές απειλές.
Ο Tραμπ συνέχισε λέγοντας, ότι «Μας [τις ΗΠΑ] εκμεταλλευόταν σχεδόν κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει», ζητώντας παράλληλα να μπει τέλος στη βία κατά των θρησκευτικών μειονοτήτων.
Εντύπωση προκαλεί η απόλυτη γενίκευση του Tραμπ ότι οι μετανάστες από τις επτά μουσουλμανικές χώρες εναντίον των οποίων ισχύουν οι απαγορεύσεις του για είσοδο στις ΗΠΑ «είναι αυτοί που θα σχεδίαζαν να μπουν στη χώρα μας με σκοπό της διάδοση της βίας ή της καταπίεσης άλλων ανθρώπων στη βάση της θρησκείας τους ή του τρόπου ζωής τους».
Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, τα μέτρα που υιοθέτησε θα εξασφαλίσουν, ότι οι άνθρωποι που εισέρχονται στις ΗΠΑ αποδέχονται τις αμερικανικές αξίες, περιλαμβανομένης της θρησκευτικής ελευθερίας.























































