ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Ίμια, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Τουρκία,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπάρχουν 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο «των οποίων η κυριότητα είναι αβέβαιη» δήλωσε την Πέμπτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, στον απόηχο των δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τα Ίμια.
Όπως γράφει η Hurriyet, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέφερε ακόμη ότι η Άγκυρα «απαντά με χαμόγελο στις προκλήσεις που προέρχονται από την άλλη πλευρά» και ότι αυτό «δεν πρέπει να εκλαμβάνεται με λάθος τρόπο».
Αναφερόμενος στην απόφαση για μη έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, ο Γιλντιρίμ είπε πως έστειλε επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την απογοήτευση της Άγκυρας για την εξέλιξη αυτή.
Επανέλαβε επίσης το αίτημα της Άγκυρας για έκδοση των «8», ενώ όπως πρόσθεσε, δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον Έλληνα πρωθυπουργό.
























































