ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άγρια δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού
Χωρίς ταξί τρεις μέρες η Αττική - Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση
Ισραηλινή βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
Αμετανόητος ο αδελφοκτόνος της Κρήτης: «Τον έσφαξα σαν τον χοίρο»
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία «Ημέρα της Κρίσης» από το Ιράν και τους συμμάχους του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΗΠΑ καταδίκασαν τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία, που έχουν προκαλέσει νέα έκρηξη βίας στην περιοχή.
Η νέα εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, με δηλώσεις της αργά το βράδυ της Πέμπτης, είπε χαρακτηριστικά:
«Θεωρώ ατυχή συγκυρία ότι στην πρώτη μου παρουσία εδώ (σ.σ. στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ), πρέπει να καταδικάσω τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας στην ανατολικής Ουκρανία».
Η Χέιλι πρόσθεσε: «Θέλουμε καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα, ωστόσο η κατάσταση στην περιοχή απαιτεί καθαρή και ισχυρή καταδίκη των ρωσικών ενεργειών».
Η στάση της εκπροσώπου των ΗΠΑ αναμενόταν με ενδιαφέρον, δεδομένων των στενών σχέσεων που φέρεται να διατηρεί η νέα κυβέρνηση Τραμπ με το Κρεμλίνο.























































