ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Λούβρο Μουσείο, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην απόπειρα τρομοκρατικής τζιχαντιστικής επίθεσης στο Λούβρο, στο Παρίσι.
«Νέα ριζοσπαστική ισλαμιστική επίθεση από τρομοκράτη πριν από λίγο στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Εκκένωση από τουρίστες και αποκλεισμός της περιοχής. Η Γαλλία και πάλι στο όριο. ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Τραμπ.
“A new radical Islamic terrorist has just attacked in Louvre Museum in Paris. Tourists were locked down. France on edge again. GET SMART U.S”.
Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται έτσι να απαντά εμμέσως στην κριτική που έχει δεχθεί για το εκτελεστικό του διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται για 90 ημέρες η είσοδος στις ΗΠΑ για τους πολίτες επτά κατά κύριο λόγο ισλαμικών χωρών, ενώ για 120 ημέρες δεν θα γίνει δεκτός και κανένας πρόσφυγας.






















































