ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΝΔ δεν συμφωνεί με τα “μπλόκα” των αγροτών, αλλά κατανοεί τα αιτήματα τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας από τα Ιωάννινα που βρέθηκε για την εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ.
Συγκεκριμένα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Κικίλιας είπε πως υπάρχει αφενός κατανόηση στα προβλήματα των αγροτών και αφετέρου διαφωνία με την μορφή των κινητοποιήσεων που δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία.
«Εμείς έχουμε δηλώσει καθαρά ότι αναγνωρίζουμε τα προβλήματα της αγροτιάς ενώ δεν είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων που να δημιουργούν προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες». Ανέφερε ακόμη πως το κλείσιμο των εθνικών κόμβων δυσκολεύει σε ορισμένες περιπτώσεις και τους ίδιους τους παραγωγούς, στο ζήτημα της μεταφοράς των προϊόντων τους.
Παράλληλα άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο αγροτικό ζήτημα από την θέση της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Εκεί που υπάρχει δικαιοσύνη και λογική, πάντα βρίσκεται λύση. Εκεί, που επικράτησε ο λαϊκισμός και το ψέμα, δημιουργούνται αδιέξοδα. Η Ν.Δ., έχει σκοπό να πορευτεί σωστά και με ειλικρίνεια».
























































