ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάχη για τη Μοσούλη - Η πολιορκία της Μοσούλης, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έκοψαν τα χέρια από δύο παιδιά στη δυτική Μοσούλη επειδή δεν υπάκουσαν σε διαταγή της εξτρεμιστικής οργάνωσης, μεταδίδουν τα ιρακινά ΜΜΕ.
Τα παιδιά ακρωτηριάστηκαν μπροστά στις οικογένειές τους, επειδή αρνήθηκαν να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση για να πολεμήσουν ενάντια στις ιρακινές δυνάμεις που βρίσκονται στην ανατολική Μοσούλη.
Το Ισλαμικό Κράτος υφίσταται βαρύτατες απώλειες σε άνδρες στην πολιορκία της Μοσούλης και για αυτό αναζητά παιδιά να τα στείλει στην πρώτη γραμμή.
Η Μοσούλη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας Νινευή. Το Ισλαμικό Κράτος την κατέλαβε τον Ιούνιο του 2014.
Η Μοσούλη διασχίζεται από τον ποταμό Τίγρη που τη χωρίζει σε δυτική και ανατολική Μοσούλη.
Η ανατολική πλευρά της πόλης έχει απελευθερωθεί πλήρως από τον ιρακινό στρατό, η δυτική παραμένει υπό την κατοχή των τζιχαντιστών.























































