ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΕΡΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακάριος Λαζαρίδης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, Πόθεν Έσχες,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοφανή επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, επειδή παρουσίασαν το ρεπορτάζ για το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη, εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.
Eξαπολύοντας απειλές σε βάρος της δημόσιας τηλεόρασης, ο Μ. Λαζαρίδη, ισχυρίστηκε ότι δεν θα έπρεπε να μεταδοθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από την ΕΡΤ.
“Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είχε χρόνο για την αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, του κ. Καλογρίτσα, του κ. Παππά και του κ. Τσίπρα που θίγει την προσωπική ζωή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή είναι η ΕΡΤ. Η οποία δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις που προηγείται η ΝΔ”, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη.
Σημειώνεται ότι κανένα άλλο κανάλι δεν μετέδωσε την είδηση για το πόθεν έσχες της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αποκάλυψε την Κυριακή η εφημερίδα Documento.
Δείτε το βίντεο:























































