ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιράν, Ισραήλ, Μέση Ανατολή, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Τερέζα Μέι,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προέτρεψε από το Λονδίνο τις «υπεύθυνες χώρες» να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ και να ταχθούν υπέρ της επιβολής νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν.
«Το Ιράν επιδιώκει να εξοντώσει το Ισραήλ, το λέει ξεκάθαρα. Επιδιώκει να κατακτήσει τη Μέση Ανατολή, απειλεί την Ευρώπη, απειλεί τη Δύση, απειλεί τον πλανήτη και διαπράττει τη μία πρόκληση μετά την άλλη. Για αυτό ακριβώς χαιρετώ την επιμονή του προέδρου (Ντόναλντ) Τραμπ σχετικά με την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν. Και άλλες χώρες πρέπει να τον ακολουθήσουν, ιδίως οι υπεύθυνες χώρες» επισήμανε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης κατά τη συνάντηση που είχε με την Βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι.
«Θέλω να σας μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίο εμείς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι επιθέσεις του Ιράν δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην Βρετανίδα πρωθυπουργό.























































