Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τερμάτισε η Άγκυρα: Ξένος δάκτυλος πίσω από τους σεισμούς!

Το τερμάτισε η Άγκυρα: Ξένος δάκτυλος πίσω από τους σεισμούς!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον φόβο ότι “δυνάμεις εχθρικές έναντι της Τουρκίας προκαλούν τεχνητά σεισμούς για να βλάψουν την οικονομία της χώρας”, εξέφρασε σήμερα Τρίτη, ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοτσέκ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί ισχυρές σεισμικές δονήσεις στη βορειοδυτική Τουρκία.

«Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια. Έκανα έρευνες. Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών», σχολίασε στο twitter ο Γκιοκτσέκ, ο οποίος φημίζεται στην Τουρκία για τις μπερδεμένες θεωρίες του, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει», συνέχισε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας. «Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».

Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας από το 1994, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ τροφοδοτεί τακτικά τους 3,7 συνδρομητές του στο Twitter με παντός είδους δηλώσεις.

Ωστόσο, οι τελευταίες προκάλεσαν κατάπληξη σε πολλούς Τούρκους χρήστες του Ίντερνετ, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους. «Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έκανε λόγο για «εξωφρενικές ανοησίες».

Δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ έπληξαν χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη την περιοχή του Τσανάκαλε, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Τουρκία στο ύψος των στενών των Δαρδανελίων, όπως ανακοινώθηκε από την τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Ανάγκης (AFAD).

«Ορισμένοι αυτή τη στιγμή θέλουν να καταφέρουν πλήγμα στην Τουρκία, να κλονίσουν την οικονομία της Τουρκίας προκαλώντας έναν σεισμό στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης», πρόσθεσε ο δήμαρχος στο twitter.

Για προληπτικούς λόγους, ο Γκιοκτσέκ ζητάει «να τεθούν υπό παρακολούθηση όλα τα υποβρύχια και τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με μεγάλες συσκευές στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στα Δαρδανέλια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr