ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πιέρ Μοσκοβισί, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα έρχεται εκτάκτως την Τετάρτη ο Πιέρ Μοσκοβισί, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα.
Όπως είπε, θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
«Δουλεύουμε εντατικά για να κλείσουμε τη δεύτερη αξιολόγηση», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να το κάνουμε αυτό επί τη βάση των σωστών στοιχείων».
Με αφορμή τη δημοσίευση των χειμερινών προβλέψεων της Κομισιόν, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, επεσήμανε πως οι επιδόσεις της Ελλάδας ξεπέρασαν τις προσδοκίες του προγράμματος.
«Η Ελλάδα επέστρεψε στην ανάπτυξη το 2016, με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι αναμέναμε» εξήγησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος και πρόσθεσε πως για την επόμενη διετία, περιμένουμε ανάπτυξη 2,7% και 3,1%.
«Οι καλές δημοσιονομικές επιδόσεις εξαρτώνται από την πορεία υλοποίησης του προγράμματος βοήθειας» συνέχισε ο Π. Μοσκοβισί και επανέλαβε ότι «εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», στη βάση των σωστών αριθμών.























































