ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Πυρετός” διαβουλεύσεων τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην κυβέρνηση και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας.
Στόχος η επίτευξη πολιτικής συμφωνίας για το ελληνικό πρόγραμμα έως τις 20 Φεβρουαρίου, όταν και συνεδριάζουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι προέχει το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και η ένταξη της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ.
Την ίδια άποψη συμμερίζονται όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι οι οποίοι βάζουν στο κάδρο ΔΝΤ αλλά και Σόιμπλε που εμμένει στην άκαμπτη στάση του.
Οι δανειστές αναμένουν εν τω μεταξύ τις αντιπροτάσεις της ελληνικής πλευράς για το ξεμπλοκάρισμα των συζητήσεων με την κυβέρνηση να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να νομοθετήσει κανένα μέτρο έστω και ενός ευρώ που θα οδηγεί σε περαιτέρω λιτότητα.
























































