ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Tερέζα Μέι, σχεδιάζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρονικά πολύ κοντά με τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. που πραγματοποιείται στις 9 και 10 Μαρτίου, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους στο Λονδίνο που εμπλέκονται στον σχεδιασμό του Brexit.
Η Mέι, εξάλλου, φαίνεται πρόθυμη να κινήσει την επίσημη διαδικασία της εξόδου από την ΕΕ και πριν από την προθεσμία της 31ης Μαρτίου.
Το γεγονός πως η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιδώσει την επίσημη ανακοίνωση περί Brexit στην ΕΕ στις αρχές Μαρτίου εκλαμβάνεται ως μία πράξη – διπλωματίας από το Λονδίνο, αφού στις 25 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της της Συνθήκης της Ρώμης, η οποία έθεσε τα θεμέλια για την Ευρωπαική Ένωση.























































