ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου Proton που μετέφερε ευρωπαϊκό δορυφόρο

Ρωσία: Αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου Proton που μετέφερε ευρωπαϊκό δορυφόρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ρωσία,

Ρωσικός πύραυλος Proton μετέφερε ευρωπαϊκό δορυφόρο, ανεφλέγη και κατέπεσε σε λιγότερα από δέκα λεπτά μετά την εκτόξευσή του.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS, ο βασικός κινητήρας του πυραύλου σταμάτησε να λειτουργεί 545 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση από το ρωσικό διαστημικό κέντρο του Μπαϊκονούρ, στο Καζακστάν. Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες με τον πύραυλο και τον τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο Express-AM4P, αξίας 21 εκατομμυρίων ευρώ, να αναφλέγονται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας επάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

«Έχουμε επείγουσα κατάσταση. Η πτήση τερματίστηκε», δήλωσε ο υπεύθυνος της πτήσης, ενώ η ρωσική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι όρισε επιτροπή για «να αναλύσει τα τηλεμετρικά στοιχεία ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού».

Σύμφωνα με το Κανάλι Ένα της ρωσικής τηλεόρασης, ο δορυφόρος, ο οποίος είχε κατασκευασθεί από την εταιρεία Astrium, θυγατρική της Airbus, επρόκειτο να τεθεί σε τροχιά και να προσφέρει πρόσβαση στο Ιντερνετ σε απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας.

http://youtu.be/MrnOnnzYLU4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: «Μη διαπραγματεύσιμη» η ρωσική ζώνη ασφαλείας στα σύνορα με την Ουκρανία

Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»

Ρωσία: Η απόφαση για το πολιτικό άσυλο στον Άσαντ είναι οριστική

Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου

Μόσχα: Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για το ντίζελ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr