ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, Πρόσφυγες, Σουηδία, Τρομοκρατία,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσιγκτον ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, όταν αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό γεγονός κατά το οποίο απειλήθηκε η δημόσια ασφάλεια και το οποίο εκτυλίχθηκε πρόσφατα στη χώρα αυτή.
Σε ομιλία του χθες Σάββατο στην Φλόριντα σχετικά με την αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στη Σουηδία, η οποία έχει υποδεχθεί μεγάλο αριθμό προσφύγων, λέγοντας: «Κοιτάξτε τι συνέβη χθες τη νύχτα στη Σουηδία».
«Θέλουμε να υπάρξει σαφήνεια για το περιστατικό στο οποίο αναφερόταν. Διερωτόμαστε σε τι αναφερόταν» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Σουηδίας Καταρίνα Άξελσον στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT.
Νωρίτερα σήμερα Κυριακή η ίδια αξιωματούχος δήλωσε σχετικά με την υπόθεση στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Επικοινωνήσαμε με το (υπουργείο Εξωτερικών) των ΗΠΑ προκειμένου να καταλάβουμε (τι εννοούσε) και να μας δοθούν διευκρινίσεις».























































