ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
Ντόναλντ Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ενεργειακή εκεχειρία - Ο Ζελένσκι το παίζει... «κάπως»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαδηλώσεις κατά της «διαφθοράς» στην πολιτική ζωή πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας, για πρώτη φορά μετά τις κατηγορίες αργομισθίας σε βάρος του υποψηφίου της Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν και της υποψηφίας της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.
Οι διαδηλωτές, τουλάχιστον 700 στο Παρίσι σύμφωνα με την Αστυνομία, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση που απευθύνθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να καταγγείλουν το γεγονός «ότι κυβερνώνται από ένα κοινοβουλευτικό σώμα που βρίσκει την ευκαιρία να κάνει τα αντίθετα όσων υπεραμύνεται».
Νέες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή, λιγότερο από δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές (23η Απριλίου και 7η Μαΐου).
«Οι διεφθαρμένοι στη στενή», «Φιγιόν στην φυλακή, η διαφθορά είναι δηλητήριο», «τα χέρια τους είναι βρώμικα» ήταν τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές.






















































