ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θέλει να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών σε περίπτωση που σχηματίζονταν κυβέρνηση συνεργασίας.
Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Kontra Channel, είπε χαρακτηριστικά ότι «το Οικονομικών είναι ένα υπουργείο το οποίο θα ζητούσαμε», σημειώνοντας ότι «η πείρα μου επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας, είναι μόνο για το υπουργείο Οικονομικών».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι ως υπουργός Οικονομικών «δεν θα έκανα λάθη δηλαδή να παίρνω μέτρα για να πειραματιστώ. Εγώ θα έπαιρνα ένα μέτρο για να φέρω επενδύσεις. Αυτοί εδώ τι κάνουν, βάζουν ένα μέτρο για να δουν πως θα λειτουργήσει».
O Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι «θα κλείσει η αξιολόγηση αν και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει η περίπτωση των εκλογών» ενώ σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ζήτησε να ιδρυθεί ανεξάρτητη αρχή για τα δημοσκοπικά ευρήματα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να ανεβοκατεβάζει τα ποσοστά των κομμάτων.
























































