Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάικ Πενς: Ο πρόεδρος Τραμπ πιστεύει στην ελευθεροτυπία αλλά θα λέει τη γνώμη του

Μάικ Πενς: Ο πρόεδρος Τραμπ πιστεύει στην ελευθεροτυπία αλλά θα λέει τη γνώμη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει σε έναν ελεύθερο και ανεξάρτητο Τύπο, αλλά δεν θα διστάσει να επισημάνει ότι η κάλυψη ενός θέματος έχει ψεγάδια, δήλωσε ο αντιπρόεδρός των ΗΠΑ Μάικ Πενς τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες.

«Να είστε βέβαιοι ότι ο πρόεδρος και εγώ υποστηρίζουμε σθεναρά έναν ελεύθερο και ανεξάρτητο Τύπο αλλά μπορείτε να αναμένετε ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ όταν δεν παίρνουν υπόψη τους τα γεγονότα», τόνισε ο κ. Πενς κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην έδρα του NATO.

«Όταν τα ΜΜΕ λαθεύουν ο πρόεδρος Τραμπ θα μιλάει απευθείας στον αμερικανικό λαό για να αποκαταστήσει την αλήθεια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Πενς δήλωσε ότι τον «απογοήτευσε» το γεγονός ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μάικ Φλιν τον παραπλάνησε για τις επαφές του με τη Ρωσία και τάχθηκε υπέρ της απόφασης του προέδρου Τραμπ να τον αποπέμψει.

«Απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι τα γεγονότα που μου είχαν μεταφερθεί από τον στρατηγό Φλιν ήταν ανακριβή», είπε ο κ. Πενς και πρόσθεσε ότι «υποστηρίζει πλήρως» την παραίτηση του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr