ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»
Ήπιες καιρικές συνθήκες φέρνει ο «Ωμέγα Εμποδιστής» - Η πρώτη εικόνα για τα Χριστούγεννα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μαρίν Λεπέν, υποψήφια της γαλλικής ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές, που επισκέπτεται τον Λίβανο σε μια προσπάθεια προώθησης ηγετικού προφίλ, αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα για να συναντηθεί με τον μεγάλο μουφτή της Βηρυτού.
Όταν έφτασε στο γραφείο του Αΐσα Μπακάρ, για να συναντηθεί με τον Αμπντελατίφ Ντεριάν, κάποιος της έδωσε μία μαντίλα.
«Η ανώτερη σουνιτική αρχή στον κόσμο δεν είχε τέτοια απαίτηση, κατά συνέπεια δεν έχω κανέναν λόγο. Αλλά δεν πειράζει, να μεταφέρετε στον μεγάλο μουφτή τα σέβη μου, αλλά δεν θα καλυφθώ», δήλωσε η Λεπέν.
Μιλώντας για την «ανώτερη σουνιτική αρχή» αναφερόταν στην επίσκεψή της τον Μάιο 2015 στην Αίγυπτο, όπου είχε συναντήσει το Αχμεντ αλ Ταγέμπ, τον μεγάλο ιμάμη του Αλ Αζχαρ στο Κάιρο.
«Η αίτηση του διαβιβάσθηκε χθες και εκείνη έκανε γνωστό ότι δεν θα καλύψει το κεφάλι της. Η πρόσκληση δεν ακυρώθηκε» και η κ. Λεπέν πήγε κανονικά στη συνάντηση, διευκρινίσθηκε από το περιβάλλον της προέδρου του Εθνικού Μετώπου.
Η ακροδεξιά υποψήφια πρόεδρος βρίσκεται στον Λίβανο από την Κυριακή.
Πριν αναχωρήσει σήμερα Τρίτη, θα συναντηθεί με τον μαρωνίτη πατριάρχη Μπεχάρα Ράι και στη συνέχεια θα έχει συνομιλίες με τον Σαμίρ Τζατζά, ηγέτη του κόμματος των Λιβανικών Δυνάμεων.























































