ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Τούρκοι φίλαθλοι μετέτρεψαν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε ογκώδη διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συζήτηση με μαθητές της τρίτης τάξης Μπελλένειου Γυμνασίου της Λέρου είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα, όπως το προσφυγικό αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν τη σημερινή εποχή με την υποβάθμιση των αρχών και των αξιών.
«Η νέα γενιά μπορεί να πρωτοστατήσει στο χτίσιμο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και δημοκρατίας».
Αναφέροντας ως παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υπογράμμισε:
«Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με φόβο το διαφορετικό, όπως μας διδάσκει άλλωστε το παράδειγμα του Γ. Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το NBA» και τόνισε: «Εξήγησα στα παιδιά ότι όποια προβλήματα προκύπτουν από τη διαχείριση του δεν μπορεί να μας κάνουν να αλλάζουμε τις αρχές και αξίες μας».
























































