ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπού Ντάμπι, Ντέλφιν Νεγκρίλο Λορεντσάνα, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φιλιππίνες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δυνατότητες συνεργασίας στον αμυντικό τομέα μεταξύ Ελλάδας και Φιλιππίνων βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών των υπουργών Εθνικής Άμυνας των δύο χωρών Πάνου Καμμένου και Ντέλφιν Νεγκρίλο Λορεντσάνα αντίστοιχα, στο πλαίσιο της διεθνούς αμυντικής έκθεσης IDEX 2017 που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι.
Ο κ. Καμμένος αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τη Μανίλα, συνοδευόμενος από εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών σε ημερομηνία που θα καθορισθεί διά της διπλωματικής οδού.
Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε επίσης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμυντικού ομίλου (IGG) από το Άμπου Ντάμπι και με οικονομικούς παράγοντες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Επίσης επισκέφθηκε τις ελληνικές εταιρείες καθώς και περίπτερα εταιρειών των ΗΑΕ και άλλων ξένων χωρών που συμμετέχουν στην έκθεση.
























































