ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό για... «άδηλο σχέδιο διαβολής» - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» η απάντηση του δημοσιογράφου
Ο Δούναβης στερεύει λόγω καύσωνα: Αποκαλύφθηκε σκελετός γιγάντιου μαμούθ στη Βουλγαρία
Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τοπική κυβέρνηση του Άρνσμπεργκ στη δυτική Γερμανία, ανακοίνωσε με μήνυμά της στο Twitter ότι ήταν εσφαλμένος ο συναγερμός που σήμανε σε σχολείο στο Μέντεν.
Λίγο νωρίτερα η γερμανική Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ανέπτυξε δυνάμεις της σε ένα σχολείο στην πόλη Μέντεν, η οποία βρίσκεται κοντά στο Ντόρτμουντ, μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε ένα μέσο ενημέρωσης ότι υπήρχε ένας ένοπλος στο σχολείο.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είχε δηλώσει παράλληλα στο δίκτυο n-tv ότι η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Μέντεν βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι ο ίδιος μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τραυματιστεί κανένας.























































