ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Γερμανία, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λιτότητα, Μάρτιν Σουλτς,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
To σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας (SPD) είναι έτοιμο να μειώσει τη λιτότητα στην Ελλάδα, δήλωσαν κορυφαία στελέχη του στο Reuters.
«Οι Έλληνες έπρεπε να κάνουν τεράστιες μεταρρυθμίσεις, ασκώντας μεγάλη πίεση στους απλούς ανθρώπους», δήλωσε ο Ραλφ Στέγκνερ, αναπληρωτής πρόεδρος του SPD και σύμμαχος του υποψήφιου καγκελάριου του κόμματος Μάρτιν Σουλτς, σημειώνοντας ότι η Αθήνα έχει επιτύχει πλεονάσματα.
«Ωστόσο, αυτά δεν είναι αρκετά για τον Σόιμπλε. Υπάρχει μία εντελώς διαφορετική στάση του SPD σε αυτό», τόνισε ο ίδιος.
«Εάν υπάρξει μία κυβέρνηση υπό το SPD, θα υπάρξει αλλαγή πορείας στο θέμα αυτό. Θέλουμε ανάπτυξη και απασχόληση στην Ευρώπη», δήλωσε ο Στέγκνερ.
Ο βουλευτής του SPD, Άχιμ Ποστ, που γνωρίζει τον Μάρτιν Σουλτς από το 1994, συνεργάσθηκε μαζί του στις Βρυξέλλες και τώρα είναι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της γερμανικής Βουλής, τόνισε το σημείο αυτό:
«Πρέπει να γίνουν περισσότερα για την ανάπτυξη και την απασχόληση», δήλωσε, προσθέτοντας:
«Εάν πιέσω την Ελλάδα και άλλο κάτω από το νερό, ή και την Πορτογαλία, πώς θα υπάρξει ανάπτυξη εάν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;».
Ο Ποστ δήλωσε ότι ο Σουλτς είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές:
«Δεν θέλει απλώς να είναι υποψήφιος, θέλει να γίνει καγκελάριος», δήλωσε.
























































