Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Πελετίδη: Να μπει φραγμός στη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Πελετίδη: Να μπει φραγμός στη Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η αθώωση του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τη μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του από τον πρώην βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, συνιστά μια εύλογη απόφαση που ακυρώνει την τακτική εκτόξευσης απειλών μέσω δικαστικών διώξεων, που ακολουθεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», τονίζει σε ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «η επιλογή του Κ. Πελετίδη να μην παραχωρήσει στην εγκληματική οργάνωση της ΧΑ δημοτικό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο, για την οποία του είχε ασκηθεί η μήνυση, δίνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για το ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Η ανάγκη να μπει φραγμός στους εχθρούς της δημοκρατίας, σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, καθίσταται επιτακτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έκκληση για διεθνή παρέμβαση προς αποτροπή εθνοκάθαρσης των Κούρδων στη Συρία

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά κάτω από 25% η Ν.Δ. – Μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια

Ο Φάμελλος «έβαλε τιμωρία» την Κασιμάτη επειδή πήγε στη «Φ/Γ Κίμων»

Δημοσκόπηση Interview: Στο χαμηλό 26,4% η ΝΔ – Τσίπρας και Καρυστιανού αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη

Προειδοποίηση Νίκου Δένδια για δημογραφικό και κοινωνική συνοχή: «Δεν μπορεί να έχουμε κοινωνία πολλαπλών ταχυτήτων, δεν γίνεται, δεν θα επιβιώσουμε έτσι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...